Клиника Галатея 

Клиника Галатея е с над 13 годишен опит в трансплантацията на коса. Основана е през 2001 г. от д-р Михаил Скерлев. През 2008 г. към екипа се присъединява д-р Цветалин Зарев. В последните 6 години клиниката се специализира в областта на FUE техниката за присаждане на коса, като от 4 години прилагаме AVA FUE техника на трансплантация.

   Д-р Михаил Скерлев завършва Медицински университет, град Варна.  Участва в създаването на Клиниката по изгаряния и пластична хирургия към Военноморска болница, град Варна. Специализира пластична хирургия в университета „Мендуза”  в столицата Претория,  Южна Африка. През 2001 г. основава медицински център по естетична пластична хирургия „Галатея”. От 2013 г. е началник на хирургично отделение към МБАЛ „Здравето”. 

 

 

 

   Д-р Цветалин Зарев завършва Медицински университет,  град София. Работи в областта на естетичната пластична хирургия, като в последните 6 години активно се занимава с трансплантацията на космени фоликули- присаждане на коса, вежди и мигли. През този период  д-р Цветалин Зарев преминава през всички техники на FUE методът (ръчна и моторизирана), като последните 4 години активно разработва и прилага автоматична вакуум асистирана техника за трансплантация на коса-  AVA FUE (Automatic Vacuum Assisted Follicular Unit Extraction.

 

 

   В клиника „Галатея” се извървша широк спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото.  Нашата клиника разполага с високо специализирана хирургична апаратура за трансплантация на коса и отговаря на изискванията на всички европейски и световни стандарти. Притежава всички необходими сертификати за работа с нея.

 

Клиника ГАЛАТЕЯ

  • ул. Маестро Кънев N:4
  • София
  • България
  • Мобилни телефони:0878 38 43 23, 0878 52 99 56

Coll3