PUNCH HAIR MATIC


   PUNCH HAIR MATIC е роботизирана френска система за трансплантация на коса. PUNCH HAIR MATIC усъвършенства FUE техниката, като я автоматизира напълно, изключвайки недостатъците, съществуващи при ръчната и полуавтоматичната FUE техники. Роботизираната френска система променя стандартната FUE техника до степен, която позволява отделянето на нов тип техника за трансплантация на коса-   AVA FUE (Automatic Vacuum Assisted Follicular Unit Extraction).

   AVA FUE методът притежава няколко предимства , които го правят най-ефективния метод на този етап:

  • Автоматична вакуумна екстракция- изключва риска от увреждане на донорския материал
  • Прецизно регулиране на оборотите на циркулярното движение на замбата и силата на вакуума- параметри, имащи строго индивидуални стойности при всеки пациент в зависимост от дължината на фоликулите, типа съединителна тъкан, ъгъла на растеж и др.
  • Малък размер на замбите (0,5-0,8 мм), позволяващ екстракцията на "чисти" фоликуларни единици, без излишна тъкан- това прави възможно постигането на естествена гъстота само с една процедура.
  • Малкият размер на замбите позволява вземането на голямо количество донорски материал, без това да се отрази върху гъстотата на косата в донорските зони.
  • Скоростта и прецизността на екстракцията, намаляващи до минимум процента на увредените присадки, увеличават значително ефективността на процедурата, като позволяват вземането на по-голям брой качествени микроприсадки с по-малко дискомфорт за пациента.
  • Високият процент на преживелите микроприсадки (95%-98%) осигурява предвидимост на резултатите и постигане на желания резултат в един етап.

   PUNCH HAIR MATIC накрайник за екстракция на микроприсадки:

PUNCH HAIR MATIC накрайник за екстракция на микроприсадки 

   PUNCH HAIR MATIC роботизирана система:

PUNCH HAIR MATIC роботизирана система